Tökös csaj (2002)

tökös csaj.jpg"Jessica népszerű és elkényez-tetett lány a suliban, akire sokan irigyek. Ám egy ellopott fülbevalónak köszönhetően másnap reggel egy megnyerő csirkefogó, Clive bőrében ébred. Jessicának meg kell találnia a fülbevaló másik felét és tulajdonosát, hogy visszaszerezze testét. Közben folyamatosan szembesül a férfiasság árnyoldalaival és mérhetetlen előnyeivel. A túl dögössé vált Clive-nak viszont nem olyan sürgős a dolog. Neki épp kapóra jön egy új test, hogy másra kenjen egy apró bűntényt." (forrás: port.hu)
Nem, nem, nem és nem tudom megunni. :D Pedig annyira abszurd film ez is, és mégis nagyon tetszik. A poénok néha már kicsit elcsépeltek, de annyira eredetien tudják a színészek előadni, hogy még valahogy ezt is meg tudom bocsájtani a filmnek.
Kedvenc szereplő: Jessica (Clive bőrében). Ha nem Rob Schneider játszaná, akkor mondjuk fele ennyire se szeretném, de ő nagyon jól hozza ezt a karaktert. :D
Ami tetszett: sok minden :) De hogy példát írjak: Jessica és "Fikás" kapcsolata. :) Azt nem tudom, hogy létezik-e ilyen a valóságban, hogy nővér és kisöccse között ilyen erős érzelmi kötelék legyen, mindenesetre őket így ebben a formában nagyon bírtam. :) Fikás meg amúgy is nagy arc (bár ha nekem lenne egy ilyen öcsém, aki az idegeimre mászna állandóan, nem hiszem, hogy akkor is ezt mondanám... :D). Vagy pl. mikor a gót stílusú Edent és a duci Zeppelint (Hildenburg) beveszik a "csapatba". :) És amit még kiemelnék, az Adam Sandler vendégszereplése. :D Egy rasztás-füvezős srácot alakít, aki sosincs a helyzet magaslatán... :'D
Kedvenc jelenet: amikor valamilyen izgi rész van az afrikai cuccokat áruló boltban, megy alatta a konga-szóló, aztán odaszól az eladónő Bongónak (a raszta-srácnak), hogy "Ne gyilkold már a dobokat!" :DD Másik kedvenc pedig (a sokból), mikor a Clive-vé változott Jessica felhívja Billyt telefonon (és ugyebár férfi hangon beszél) :

Billy: - Hallo! (*Jessica sír a vonal túlsó végén*) Melyik baromkodik?!
Jessica: - (*sírva*) Már bánom, hogy nem feküdtem le veled!
Billy: - ....... Mulkey atya?

:DD Aki cirka másfél óra tömény röhögésre vágyik, annak nagyon ajánlom ezt a filmet. Nekem egyik kedvencem, és ilyenkor van az, mikor azt kívánom, bárcsak újra először tudnám megnézni. ^^ Nem mintha sokadszorra nem tudnék már rajta nevetni, de először azért mégiscsak jobb. :))

port.hu adatlap: Kattints ide!
IMDB adatlap: Kattints ide!

Főszerepben:
Rob Schneider - Clive/Jessica
Rachel McAdams - Jessica/Clive
Anna Faris - April
Matthew Lawrence - Billy
Eric Christian Olsen - Jake

Zárásként pedig az elmaradhatatlan "Minden pasi disznó..." :)) :

Osztályzat: 10/10