Vadbarmok (2008)

Nah, most viszont puskázni fogok, mert bár még 2 hete se nagyon van, hogy láttam, már nem emlékszem teljesen a történetre... :-/
"Apja halála után Peter megörökli állatokról szóló tévéshow-ját. Az egyetlen gond, hogy a Különös vadon nézettsége esik, ami azzal fenyeget, hogy a csatorna megszünteti a műsort. Peter két hét türelmi időt kap. Elhatározza, hogy olyan állatot kap lencsevégre, amely visszahozná a nézettséget és megmentené a műsort. A régi barátjára hallgatva Equadorba utazik, hogy felkutassa a környék Nagylábúját. Az úton nemcsak a dzsungel veszélyeivel, hanem a konkurens versenytárssal is szembe kell néznie Peternek és csapatának. Eszeveszett versenyfutás kezdődik a Nagylábúért." (port.hu)
Ezek se normálisak! :D Viszont attól eltekintve, hogy betegre röhögheti ezeken a szó szerinti vadbarmokon magát az ember, semmi extra. Ezt a filmet tényleg csak a néhány jó poén húzta följebb a tízes skálámon, mert egyéb értékelhetőt sajnos nem vettem benne észre... :S Talán nem is kell keresni, mert nincs.
Szereplőkről:
- Peter szerepében Steve Zahn (Las Bandidas, Oviapu)
- Fredet alakítja Allen Covert (A kismenő, Sátánka - pokoli poronty)
- Jonah Hill alias Cooker

Osztályzat: 4/10