Gorilla bácsi (2005)

Most jutott kis időm a szobatársam gépéről netezni, úgyhogy billentyűzetet ragadok, és rögtönzök egy újabb bejegyzést. :)

Miután egy elég fontos személyt az ő hibájából ölnek meg, Shane Wolfot újabb kihívás elé állítják felettesei: a meggyilkolt tudós gyerekeire kell vigyáznia, lehetőleg feltűnésmentesen, és meg kell védenie a családot a fenyegető veszélytől. Ez csöppet sem tűnik könnyű kihívásnak, főleg, hogy az öt gyerek életkora nagyon változatos, így mindenféle problémával szembekerül az újdonsült dadus: pasizó nagylány; harcművészeteket szerető, cserfes kiscsaj; a suliban örökké balhéba keveredő, problémás kiskamasz; a hároméves, akinek mániája, hogy minden magaslatról szíves örömest veti le magát; és végül egy egészen pici családtag, akit pillanatra sem lehet szem elől téveszteni. A káosz akkor kezd eluralkodni, amikor a házvezetőnő is meglép, így minden Shane nyakába szakad. Ráadásul még a családanyának is el kell utaznia... Igen, pont így kezdődött ez Shane rémálmaiban is... :)
Sokan mondják, hogy gagyi film. Hát, tényleg nem valami remekmű, de szerintem szórakoztató. Nah meg Vin Dieselt is szeretem. :) És ne felejtkezzünk meg Lauren Graham-ről sem, aki a filmben a gyerekek iskolájának igazgatónőjét alakítja, és akihez Shane-t gyengéd szálak kezdik fűzni. Laurent egyébként elég hosszú ideig láthattuk a Szívek Szállodája c. sorozatban is, Lorelai szerepében. Furcsa, hogy pont most került elém a Gorilla bácsi, mikor ezt a sorozatot kezdtem el elejétől nézni. :)

Főszereplők:
Vin Diesel - Shane
Lauren Graham - Claire

Osztályzat: 7/10