Drágán add a rétedet (2010)

A fiatal, feltörekvő Dan Sandlers egy érintetlen vadon kellős közepére kénytelen ideiglenesen főhadiszállását áthelyezni (csa- ládjával együtt), ugyanis a vadon parcellázásán dolgozik. Dan-nek nem elég, hogy fiával is harcolnia kell, aki egyenesen száműzetésként éli meg ezt az 1 évet, amit a "semmi szélén" kénytelen apja miatt tölteni, az ingatlanügynöknek még a vadon kisebb-nagyobb lakóival is meggyűlik a baja: az állatok ugyanis semmi szín alatt nem akarják elhagyni erdejüket, és minden cselt hajlandóak bevetni, hogy elüldözzék Dan-t is - mint ahogy azt már megtették elődjével is...
Jókat derültem rajta. :D Szerintem jól összehozták az egészet, az állatok sem voltak kifejezetten gépiek, szóval egész hihető volt a dolog. Bár, Dan-t már kicsit sajnáltam, hogy lassan kezdett becsavarodni, meg már a felesége is úgy nézett rá, hogy "Ez nem komplett..." :D Brendan Frasert meg amúgy is szeretem; elég ha az Őserdő Hősére gondolunk... ;)
Dan feleségét, Tammy-t pedig Brooke Shields alakítja, akit olyan filmekben láthattunk már, mint pl. a Komolytalan komornyik, az Oltári vőlegény, vagy még pályafutása kezdetén A kék lagúna.
Nem mondom, hogy kihagyhatatlan, de kellemes kikapcsolódás az egész család számára. :)

Osztályzat: 6,5/10