Szüzet szüntess (2004)

"A tanulmányait illetően Matthew roppant sikeres, csajozni viszont nem igazán tud, egészen pontosan még nem is próbált randizni egyetlen lánnyal sem. A gyönyörű és titokzatos új szomszédlány felbukkanása azonban fenekestül felkavarja egysíkú életét. Matt halálosan szerelmes lesz a bombázóba. És a bomba hamarosan tényleg robban: kiderül, hogy a lány annak idején pornósztárként kereste a kenyerét. A gondokat tetézi, hogy az új szerelemmel együtt a kissé agresszív fazonú, rámenős ex-strici és számos alvilági figura is a nyakába szakad az érettségire gyúró fiúnak." (port.hu)
Már nem nagyon emlékeztem a filmre, újranézni meg semmi kedvem se volt... :S Mégis, gondoltam, írok erről is, hogy nekem mennyire nem jött be... Egy idióta, semmiről sem szóló "tinifilm", ahol a d*gás áll a középpontban. Kicsit már uncsi, hogy sok film úgy állítja be ezt a témát, mintha az élet értelme lenne, és szomorú, hogy sok fiatalnál is ez az elsődleges, mikor járni kezd valakivel... -.-" Ez már tényleg nevetséges...
Volt benne néhány egész jó rész, amire már-már azt mondom, hogy ötletes, de ennyiben ki is merül a film érdeme... :S
Jah, meg nálam plusz pont, hogy szerepel benne Chris Marquette (aki játszott az egyik kedvenc sorozatomban, az Isteni sugallatban, Adam karakterét) és Timothy Olyphant (a Hitmanben láthattuk, a bérgyilkos szerepében).

Főszerepben:
Emile Hirsch - Matthew
Elisha Cuthbert - Danielle
Timothy Olyphant - Kelly
Chris Marquette - Eli

Osztályzat: 2/10