Kellékfeleség (2011)

Kellékfeleség.jpgDanny, aki épp az esküvője napján döbbent rá, hogy a leendő felesége arcátlanul csalja, épp egy bárban ücsörög, a karikagyűrűjét forgatva, mikor számára kedvező felfedezést tesz: ha előadja a csajoknak, hogy házas, otthon sanyargatja az asszony (vagy valami hasonló mesét), azzal könnyen ágyba tudja vinni őket, majd angolosan távozhat vissza, a nemlétező, kegyetlen feleségéhez, így kerülve el, hogy az elcsábított lányok bármi komolyat reméljenek az egyéjszakás kalandból. Az időközben menő plasztikai sebésszé vált Danny hosszú éveken át sikeresen alkalmazza ezt a technikát, mígnem találkozik Palmerrel, akinél kivételesen nem válik be a trükk, így azt hazudja, hogy épp válófélben van. Palmer ragaszkodik hozzá, hogy találkozzon a leendő exfeleséggel, így Danny kénytelen az asszisztensét, a két gyerekét egyedül nevelő Katherine-t megkérni: játssza el a feleség szerepét. Egy ideig minden jól megy, ám hirtelen éles fordulatot vesz a "játék": időközben Katherine gyerekei (Maggie és Michael) és Danny unokatestvére, Eddie is belekeveredik, és máris egy hawaii nyaraláson találja magát a kis csapat, ahol kénytelenek a tervezettnél jóval tovább játszani a szerepeiket - amit már-már túl jól is csinálnak...
Jajj, ez annyira jó volt! :D Megvan a titok nyitja: Adam Sandlernek a romantikus vígjátékok állnak a legjobban! :)) Szerintem eléggé "50 első randi" hangulata van a filmnek: romantikus, vicces és felejthetetlen mindkettő. :) Az Eddie által eljátszott birkatenyésztő, akinek online birkavásárlós oldala is van, a "schönebirka.com", hát ő nagyon kellett a filmbe. :DD A félig német, félig magyar szövegein meg kifeküdtem... xD (Mondjuk nem tudom, lehet, hogy aki nem ért németül, annak ez nem volt vicces, de nekem baromira... xD)
Maggie szerintem a filmben már túlszínészkedte a szerepét, ez a folytonos "apám"-ozás már nagyon idegelt... -.- Viszont a valóságban Bailee Madison (a Maggie-t megformáló leányzó) szerintem egy nagyon tehetséges kiscsaj, remélhetőleg, sokszor fogjuk még őt filmekben viszontlátni. :)
Sandler hozta a formáját, amit a romantikus filmjeiben már megszokhattunk, és Jennifer Aniston is szokásosan jól játszott (mindkét szerepében... :D). Az meg újabb pirospont a film javára, hogy ilyen jó zenéket használtak a filmben, mint pl. a Snow Patrol "Chasing Cars" c. dalának és a The Police-slágernek a remixét (olyan, mintha a Snow Patrol tényleg erre a dallamra írta volna a dalát... én imádom ^^): 

Főszerepben:

Adam Sandler - Danny
Jennifer Aniston - Katherine (Danny asszisztense)
Brooklyn Decker - Palmer (Danny legújabb kiszemeltje)
Nick Swardson - Eddie (Danny unokatestvére)
Bailee Madison - Maggie (Katherine lánya)

Osztályzat: 10/10