9 és 1/2 randi (2008)

 

A biztonság kedvéért tegnap este néztem, kb. negyedjére. :) Újszerű mindeképpen, bár nekem a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt jut erről eszembe. Csak ott a napok száma volt 10, itt pedig a randik száma - legalábbis a tervezett randik száma. :)
A történetről:
Debreceni Dávid, az egykori sikeres könyvíró, mára már csak a pletykalapok sztárjává csúszott le. Írói válsága és zűrös magánélete egyaránt jó témának bizonyul: Dávid képtelen lekötni magát egyetlen nővel is. Élete pedig 180 fokos fordulatot vesz, mikor gazdag örököslány barátnője hűtlenkedésen kapja. Nincs hol laknia, és még a kiadója is perrel fenyegeti. Egy módon megszabadulhat a nyakába varrt pertől, mégpedig úgy, ha könyvet ír a magányos, szingli nagyvárosi nőkről. Tíz nap, tíz randi, tíz nővel és egy diktafonnal. A dolgokat pedig csak nehezíti, hogy Angi (Dávid munkaadója) társszerkesztőnek Nórit jelöli ki Dávid mellé, aki nem utolsó sorban a pasas exbarátnője.
Hmm... Mindenki el van ájulva Fenyő Ivántól. :) Hát, ízlések és pofonok, de nekem pl. a Benit alakító Hevér Gábor jobban tetszik. ^^
Dávid egyik aranyköpése a filmből: "Jégcsap volt a jele az oviban..." (ezt Nóriról mondta). :D

Főbb szereplők:

Fenyő Iván - Dávid
Kovács Patrícia - Nóri
Hevér Gábor - Beni

Osztályzat: 9/10