Szexvideó (2014)

szexvideo_2014_dvd.jpg"Jay (Jason Segel) és Annie (Cameron Diaz) 10 év után is boldog, kiegyensúlyo-zott házasságban élnek, de a hosszú idő és a két gyerek kioltotta kapcsola-tukból a szenvedélyt. Hogy újra lángra lobbantsák, készítenek egy izgalmas szexvideót. Az ötlet nagyszerűnek tűnik egészen addig, míg rá nem ébrednek, hogy privát filmjük nyilvánosságra került. Kétségbeesésükben őrült kalandba kezdenek, - lenyomozva a film útját barátaiknál, családjuknál, még Annie főnökénél is - hogy megmentsék hírnevüket, józan eszüket, de legfőképpen a házasságukat."(port.hu)
Történet: A film alapötlete okés. Főleg, hogy a film nyilvánossá válásának is teljesen modern oka van, ami simán megeshet: felkerült a "felhőbe", amit minden olyan személy el tud érni, akinek a készülékét szinkronizálta Jay a sajátjával - Jay egy rádióállomásnál dolgozik, és mindig kap egy-egy újabb iPad-et, a régieket pedig elajándékozza, amik kapcsolódtak az ő fiókjához, így történhetett meg a kis "baleset".
Szereplők: Cameron Diazt valahogy sosem kedveltem, de az utóbbi időben eléggé sok filmben láttam, szóval már kezdek hozzászokni... :D Jason Segelt pedig nagyon szeretem, és valószínűleg az "Így jártam anyátokkal" Marshall-jaként egy világ szerette őt meg. :) Okkal. Kár, hogy nem ugyanaz volt a magyar hangja... Ezt párom pl. kifejezetten sérelmezte. Viszont Hevér Gábort is kedvelem, itt pl. az Amerikai Pités Jim jutott eszembe, ugyanis neki is ő kölcsönözte a hangját. 
Kedvenc jelenet: Mikor Jay és Annie (a gyerekeikkel együtt) betörnek a pornóoldal szervertermébe, hogy tönkretegyék. Ám megjelenik a "nagyfőnök" - Jack Black személyében. :D
Ami nem tetszett: A film nagyon vicces akart lenni, csak ez nem jött össze neki... A poénok nem ütnek úgy, ahogy azt az ember elvárná. A másik pedig a vulgaritás volt.. Oké, mit várhat az ember egy 16-os korhatáros filmtől, Szexvideó cím alatt, de ez akkor is túlzás volt kicsit... :/ Bár lehet, hogy csak én vagyok ilyen, hogy a szexről tudok úgy is nyilatkozni, hogy nem titulálom ba..ásnak... Engem ez kifejezetten zavart, emiatt nem is tudtam úgy szórakozni a filmen, ahogy szerettem volna.
Ezen meg csak tovább rontott, hogy a film során kb. 5 percenként mondanak vlmi olyat, amivel fényezik az iPad-et, hogy milyen szuper jó ketyere (komolyan belebeszélik az emberbe, hogy márpedig vegyél ilyet, mert ez nagyon f*sza)... Simán beillett volna egy Apple-reklámnak is ez a film, 90 percben elnyújtva... Ezt nem kellett volna, ilyen mértékben, mert ez már tényleg túlzás... :/ Aki a reklámokra kíváncsi, majd megnézi tévében, cirka 15 perc reklámmal megtoldva... Aki pedig moziba ül be, nem hiszem, hogy erre kíváncsi, hogy az iPad mennyire törésálló, vagy milyen szuper a beépített kamerája... Szponzor ide vagy oda, ez akkor is sok volt...

Magyar nyelvű előzetes:

 

Főszerepben:
Cameron Diaz - Annie
Jason Segel - Jay

Eredeti cím: Sex Tape
Játékidő: 90 perc
Port.hu: 10/5 (126)
Imdb: 10/5.1 (45 628)

Osztályzat: 10/6